Informácie
Názov zákazky:
Zabezpečenie stravovania pre zamestnancov NBS a doplnkových služieb
Kód zákazky:
Kód oznámenia:
9709 - POS
Postup:
Verejná súťaž (Nadlimitná zákazka)
Druh:
Služby
Predpokladaná hodnota:
0,00 €
Termíny
Predkladanie ponúk:
Vyhlásenie:
13.6.2025
Verejný obstarávateľ
Adresa:
Ulica Imricha Karvaša
81325 Bratislava - mestská časť Staré Mesto
NUTS:
SK010 - Bratislavský kraj
Miesto dodania:
Ulica Imricha Karvaša Bratislava - mestská časť Staré Mesto 81325 Slovensko
Zdroj:
Popis
Detailnejšie oboznámiť hospodárske subjekty s cieľmi NBS v predmetnej zákazke a o navrhovanom spôsobe ich naplnenia a získať spätnú väzbu od Vás ako subjektov poskytujúcich predmetné služby, tak aby nastal prienik medzi očakávaniami NBS ako verejného obstarávateľa a schopnosťami a možnosťami Vás ako hospodárskych subjektov na trhu naplniť ciele NBS. To znamená, že nás zaujíma, akým spôsobom vnášate kvalitu do Vami poskytovaných služieb, ako sa dá podľa Vás kvalita poskytovaných služieb merať, ako ju udržiavať a podporovať počas trvania zmluvy, ako funguje Váš mechanizmus odmeňovania zamestnancov, aké máte nástroje na dosiahnutie zníženia fluktuácie zamestnancov vo Vašom tíme, ako a či prispievate svojou činnosťou k zlepšeniu celospoločenskej situácie – napr. trvalou a pravidelnou účasťou na charitatívnych projektoch, zamestnávaním ohrozených alebo znevýhodnených skupín a pod., a či, ako hospodársky subjekt máte záujem súťažiť o kvalitu. Kritéria vyhodnocovania ponúk: Pomer cena/kvalita Verejný obstarávateľ zvažuje napríklad aj nasledovné nastavenie kritérií vyhodnocovania ponúk: Ad K1: Celková cena predmetu zákazky sa skladá z nasledovných zložiek: Cena za jednotlivé kategórie štandardného menu (polievka + hlavné jedlo + šalát + nápoj) násobená predpokladaným počtom vydaných porcií za mesiac Ad K2: Kritérium K2 Pestrosť ponuky verejný obstarávateľ vyhodnotí na základe vyplneného vzorového jedálneho lístka, ktorý je súčasťou prílohy súťažných podkladov. Ad K3: Pre kritérium K3 Výsledok ochutnávky v prevádzke obstarávateľa budú pre hodnotenie rozhodujúce údaje uvedené komisiou pre ochutnávku. Hodnotenie bude prebiehať podľa kritérií uvedených v prílohe x súťažných podkladov. Stanovenie subkritérií (XY). Do úvahy prichádza aj aplikácia kritérií sociálnych a enviromentálnych: Sociálne hľadisko: Napríklad: Zmluva – 1. Povinnosť dodávateľa zaistiť odbornú prax aspoň jednému študentovi v stanovenom minimálnom rozsahu rozsahu hodín. Odborná prax spočíva v participácii danej osoby na poskytovanie služieb podľa zmluvy. 2. povinnosť uzatvoriť pracovnú zmluvu s aspoň jednou osobou znevýhodnenou(definovaná v zmluve) na trhu práce. Enviro-hľadisko: 1. používanie vratných, opakovane využiteľných obalov, ktoré by súčasne boli vydávane po úhrade vratné zálohy. Meraný podiel návratnosti obalov. Predmet zákazky: Poskytnutie závodného stravovania pre zamestnancov NBS a ďalšie osoby (odhadovaný objem vydaných hlavných jedál je 500-600/pracovný deň) Prevádzka kantíny/bufetu a doplnkového predaja Ostatné služby obvykle súvisiace so stravovaním Cateringové služby Bližšie informácie na: https://nbs.sk/o-narodnej-banke/verejne-obstaravanie/pripravne-trhove-konzultacie-2/