Zabezpečenie stravovania pre zamestnancov NBS a doplnkových služieb

Informácie o zákazke

Informácie

Názov zákazky: Zabezpečenie stravovania pre zamestnancov NBS a doplnkových služieb
Kód zákazky:
Kód oznámenia: 9709 - POS
Postup: Verejná súťaž (Nadlimitná zákazka)
Druh: Služby
Hlavný CPV: 55500000-5
Predpokladaná hodnota: 0,00 €

Termíny

Predkladanie ponúk:
Vyhlásenie: 13.6.2025

Verejný obstarávateľ

Názov organizácie: NÁRODNÁ BANKA SLOVENSKA
Adresa: Ulica Imricha Karvaša
81325 Bratislava - mestská časť Staré Mesto
NUTS: SK010 - Bratislavský kraj
Miesto dodania: Ulica Imricha Karvaša Bratislava - mestská časť Staré Mesto 81325 Slovensko
Zdroj:

Popis

Detailnejšie oboznámiť hospodárske subjekty s cieľmi NBS v predmetnej zákazke a o navrhovanom spôsobe ich naplnenia a získať spätnú väzbu od Vás ako subjektov poskytujúcich predmetné služby, tak aby nastal prienik medzi očakávaniami NBS ako verejného obstarávateľa a schopnosťami a možnosťami Vás ako hospodárskych subjektov na trhu naplniť ciele NBS. To znamená, že nás zaujíma, akým spôsobom vnášate kvalitu do Vami poskytovaných služieb, ako sa dá podľa Vás kvalita poskytovaných služieb merať, ako ju udržiavať a podporovať počas trvania zmluvy, ako funguje Váš mechanizmus odmeňovania zamestnancov, aké máte nástroje na dosiahnutie zníženia fluktuácie zamestnancov vo Vašom tíme, ako a či prispievate svojou činnosťou k zlepšeniu celospoločenskej situácie – napr. trvalou a pravidelnou účasťou na charitatívnych projektoch, zamestnávaním ohrozených alebo znevýhodnených skupín a pod., a či, ako hospodársky subjekt máte záujem súťažiť o kvalitu. Kritéria vyhodnocovania ponúk: Pomer cena/kvalita Verejný obstarávateľ zvažuje napríklad aj nasledovné nastavenie kritérií vyhodnocovania ponúk: Ad K1: Celková cena predmetu zákazky sa skladá z nasledovných zložiek: Cena za jednotlivé kategórie štandardného menu (polievka + hlavné jedlo + šalát + nápoj) násobená predpokladaným počtom vydaných porcií za mesiac Ad K2: Kritérium K2 Pestrosť ponuky verejný obstarávateľ vyhodnotí na základe vyplneného vzorového jedálneho lístka, ktorý je súčasťou prílohy súťažných podkladov. Ad K3: Pre kritérium K3 Výsledok ochutnávky v prevádzke obstarávateľa budú pre hodnotenie rozhodujúce údaje uvedené komisiou pre ochutnávku. Hodnotenie bude prebiehať podľa kritérií uvedených v prílohe x súťažných podkladov. Stanovenie subkritérií (XY). Do úvahy prichádza aj aplikácia kritérií sociálnych a enviromentálnych: Sociálne hľadisko: Napríklad: Zmluva – 1. Povinnosť dodávateľa zaistiť odbornú prax aspoň jednému študentovi v stanovenom minimálnom rozsahu rozsahu hodín. Odborná prax spočíva v participácii danej osoby na poskytovanie služieb podľa zmluvy. 2. povinnosť uzatvoriť pracovnú zmluvu s aspoň jednou osobou znevýhodnenou(definovaná v zmluve) na trhu práce. Enviro-hľadisko: 1. používanie vratných, opakovane využiteľných obalov, ktoré by súčasne boli vydávane po úhrade vratné zálohy. Meraný podiel návratnosti obalov. Predmet zákazky: Poskytnutie závodného stravovania pre zamestnancov NBS a ďalšie osoby (odhadovaný objem vydaných hlavných jedál je 500-600/pracovný deň) Prevádzka kantíny/bufetu a doplnkového predaja Ostatné služby obvykle súvisiace so stravovaním Cateringové služby Bližšie informácie na: https://nbs.sk/o-narodnej-banke/verejne-obstaravanie/pripravne-trhove-konzultacie-2/

Vestník

Predbežné oznámenie

Identifikátor ÚVO: 1355125
1. Základné údaje
  • Organizácia: NÁRODNÁ BANKA SLOVENSKA (ID: 12184)
  • Zákazka: Zabezpečenie stravovania pre zamestnancov NBS a doplnkových služieb (ID: 535975)
  • Typ oznámenia: Predbežné oznámenie a Pravidelné informatívne oznámenie
  • Typ formulára: Plánovanie
  • Identifikátor verzie oznámenia: 7a38fef2-de11-42bd-bd4b-fb8cf150b3b6
  • Verzia oznámenia : 01
  • ID Prispôsobenia (UBL): eforms-sdk-1.11
  • Podtyp oznámenia: Predbežné oznámenie – všeobecná smernica
2. Organizácie
  • 2.1 Zoznam organizácii uvedených v oznámení
  • 2.1.1 Zoznam organizácii uvedených v oznámení
  • Základné údaje o organizácii
  • Názov organizácie: Úrad pre verejné obstarávanie
  • IČO: 31797903
  • DIČ: 2021511008
  • Adresa
  • Ulica: Ružová dolina
  • Číslo: 10
  • Mesto: Bratislava - mestská časť Ružinov
  • PSČ: 82109
  • Nižšia územná jednotka krajiny: Bratislavský kraj
  • Krajina: Slovensko
  • Kontaktné údaje
  • E-mail: info@uvo.gov.sk
  • Telefónne číslo: +421250264111
  • 2.1.2 Zoznam organizácii uvedených v oznámení
  • Základné údaje o organizácii
  • Názov organizácie: NÁRODNÁ BANKA SLOVENSKA
  • IČO: 30844789
  • DIČ: 2020815654
  • Adresa
  • Ulica: Ulica Imricha Karvaša
  • Číslo: 1
  • Mesto: Bratislava - mestská časť Staré Mesto
  • PSČ: 81325
  • Nižšia územná jednotka krajiny: Bratislavský kraj
  • Krajina: Slovensko
  • Kontaktné údaje
  • E-mail: ptk@nbs.sk
  • Telefónne číslo: +421257871211
3. Kupujúci a poskytovateľ služieb
  • 3.1 Kupujúci
  • 3.1.1 Kupujúci
  • Základné údaje o kupujúcom
  • ID kupujúceho: ORG-0002 (NÁRODNÁ BANKA SLOVENSKA)
  • Typ kupujúceho podľa právnych predpisov: Verejnoprávna inštitúcia kontrolovaná orgánom ústrednej štátnej správy
  • Činnosť verejného obstarávateľa: Hospodárske záležitosti
  • Profil kupujúceho (URL): https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie/vyhladavanie-profilov/detail/8643
  • Poskytovatelia služieb
  • Poskytovatelia služieb
  • ID poskytovateľa služieb: ORG-0001 (Úrad pre verejné obstarávanie)
  • Typ poskytovateľa služieb: TED eSender
4. Postup
  • 4.1 Účel
  • 4.1.1 Právny základ
  • Právny základ postupu: Smernica 2014/24/EÚ
  • 4.1.2 Opis
  • Predpokladaný dátum uverejnenia oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania (v rámci tohto postupu): 01.09.2025
  • Názov: Zabezpečenie stravovania pre zamestnancov NBS a doplnkových služieb
  • Opis: Detailnejšie oboznámiť hospodárske subjekty s cieľmi NBS v predmetnej zákazke a o navrhovanom spôsobe ich naplnenia a získať spätnú väzbu od Vás ako subjektov poskytujúcich predmetné služby, tak aby nastal prienik medzi očakávaniami NBS ako verejného obstarávateľa a schopnosťami a možnosťami Vás ako hospodárskych subjektov na trhu naplniť ciele NBS. To znamená, že nás zaujíma, akým spôsobom vnášate kvalitu do Vami poskytovaných služieb, ako sa dá podľa Vás kvalita poskytovaných služieb merať, ako ju udržiavať a podporovať počas trvania zmluvy, ako funguje Váš mechanizmus odmeňovania zamestnancov, aké máte nástroje na dosiahnutie zníženia fluktuácie zamestnancov vo Vašom tíme, ako a či prispievate svojou činnosťou k zlepšeniu celospoločenskej situácie – napr. trvalou a pravidelnou účasťou na charitatívnych projektoch, zamestnávaním ohrozených alebo znevýhodnených skupín a pod., a či, ako hospodársky subjekt máte záujem súťažiť o kvalitu. Kritéria vyhodnocovania ponúk: Pomer cena/kvalita Verejný obstarávateľ zvažuje napríklad aj nasledovné nastavenie kritérií vyhodnocovania ponúk: Ad K1: Celková cena predmetu zákazky sa skladá z nasledovných zložiek: Cena za jednotlivé kategórie štandardného menu (polievka + hlavné jedlo + šalát + nápoj) násobená predpokladaným počtom vydaných porcií za mesiac Ad K2: Kritérium K2 Pestrosť ponuky verejný obstarávateľ vyhodnotí na základe vyplneného vzorového jedálneho lístka, ktorý je súčasťou prílohy súťažných podkladov. Ad K3: Pre kritérium K3 Výsledok ochutnávky v prevádzke obstarávateľa budú pre hodnotenie rozhodujúce údaje uvedené komisiou pre ochutnávku. Hodnotenie bude prebiehať podľa kritérií uvedených v prílohe x súťažných podkladov. Stanovenie subkritérií (XY). Do úvahy prichádza aj aplikácia kritérií sociálnych a enviromentálnych: Sociálne hľadisko: Napríklad: Zmluva – 1. Povinnosť dodávateľa zaistiť odbornú prax aspoň jednému študentovi v stanovenom minimálnom rozsahu rozsahu hodín. Odborná prax spočíva v participácii danej osoby na poskytovanie služieb podľa zmluvy. 2. povinnosť uzatvoriť pracovnú zmluvu s aspoň jednou osobou znevýhodnenou(definovaná v zmluve) na trhu práce. Enviro-hľadisko: 1. používanie vratných, opakovane využiteľných obalov, ktoré by súčasne boli vydávane po úhrade vratné zálohy. Meraný podiel návratnosti obalov. Predmet zákazky: Poskytnutie závodného stravovania pre zamestnancov NBS a ďalšie osoby (odhadovaný objem vydaných hlavných jedál je 500-600/pracovný deň) Prevádzka kantíny/bufetu a doplnkového predaja Ostatné služby obvykle súvisiace so stravovaním Cateringové služby Bližšie informácie na: https://nbs.sk/o-narodnej-banke/verejne-obstaravanie/pripravne-trhove-konzultacie-2/
  • Druh zákazky: Služby
  • 4.1.3 Rozsah obstarávania
  • Hlavná klasifikácia
  • Typ klasifikácie: Spoločný slovník obstarávania
  • Hlavný CPV kód: Služby jedální a hromadného stravovania
  • Informácie o dodatočnej klasifikácii predmetu zákazky
  • Informácie o dodatočnej klasifikácii predmetu zákazky
  • Typ klasifikácie: Spoločný slovník obstarávania
  • 4.1.4 Informácie o mieste plnenia
  • Informácie o mieste plnenia
  • Ulica: Imricha Karvaša
  • Ulica: 1
  • Mesto: Bratislava - mestská časť Staré Mesto
  • PSČ: 81325
  • Nižšia územná jednotka krajiny: Bratislavský kraj
  • Krajina: Slovensko
5. Časti
  • 5.1 Informácia o časti
  • 5.1.1 GR-Part_well
  • Názov: Zabezpečenie stravovania pre zamestnancov NBS a doplnkových služieb
  • Účel
  • Opis časti
  • Názov: Zabezpečenie stravovania pre zamestnancov NBS a doplnkových služieb
  • Opis: Detailnejšie oboznámiť hospodárske subjekty s cieľmi NBS v predmetnej zákazke a o navrhovanom spôsobe ich naplnenia a získať spätnú väzbu od Vás ako subjektov poskytujúcich predmetné služby, tak aby nastal prienik medzi očakávaniami NBS ako verejného obstarávateľa a schopnosťami a možnosťami Vás ako hospodárskych subjektov na trhu naplniť ciele NBS. To znamená, že nás zaujíma, akým spôsobom vnášate kvalitu do Vami poskytovaných služieb, ako sa dá podľa Vás kvalita poskytovaných služieb merať, ako ju udržiavať a podporovať počas trvania zmluvy, ako funguje Váš mechanizmus odmeňovania zamestnancov, aké máte nástroje na dosiahnutie zníženia fluktuácie zamestnancov vo Vašom tíme, ako a či prispievate svojou činnosťou k zlepšeniu celospoločenskej situácie – napr. trvalou a pravidelnou účasťou na charitatívnych projektoch, zamestnávaním ohrozených alebo znevýhodnených skupín a pod., a či, ako hospodársky subjekt máte záujem súťažiť o kvalitu. Kritéria vyhodnocovania ponúk: Pomer cena/kvalita Verejný obstarávateľ zvažuje napríklad aj nasledovné nastavenie kritérií vyhodnocovania ponúk: Ad K1: Celková cena predmetu zákazky sa skladá z nasledovných zložiek: Cena za jednotlivé kategórie štandardného menu (polievka + hlavné jedlo + šalát + nápoj) násobená predpokladaným počtom vydaných porcií za mesiac Ad K2: Kritérium K2 Pestrosť ponuky verejný obstarávateľ vyhodnotí na základe vyplneného vzorového jedálneho lístka, ktorý je súčasťou prílohy súťažných podkladov. Ad K3: Pre kritérium K3 Výsledok ochutnávky v prevádzke obstarávateľa budú pre hodnotenie rozhodujúce údaje uvedené komisiou pre ochutnávku. Hodnotenie bude prebiehať podľa kritérií uvedených v prílohe x súťažných podkladov. Stanovenie subkritérií (XY). Do úvahy prichádza aj aplikácia kritérií sociálnych a enviromentálnych: Sociálne hľadisko: Napríklad: Zmluva – 1. Povinnosť dodávateľa zaistiť odbornú prax aspoň jednému študentovi v stanovenom minimálnom rozsahu rozsahu hodín. Odborná prax spočíva v participácii danej osoby na poskytovanie služieb podľa zmluvy. 2. povinnosť uzatvoriť pracovnú zmluvu s aspoň jednou osobou znevýhodnenou(definovaná v zmluve) na trhu práce. Enviro-hľadisko: 1. používanie vratných, opakovane využiteľných obalov, ktoré by súčasne boli vydávane po úhrade vratné zálohy. Meraný podiel návratnosti obalov. Predmet zákazky: Poskytnutie závodného stravovania pre zamestnancov NBS a ďalšie osoby (odhadovaný objem vydaných hlavných jedál je 500-600/pracovný deň) Prevádzka kantíny/bufetu a doplnkového predaja Ostatné služby obvykle súvisiace so stravovaním Cateringové služby Bližšie informácie na: https://nbs.sk/o-narodnej-banke/verejne-obstaravanie/pripravne-trhove-konzultacie-2/
  • Druh zákazky: Služby
  • Rozsah obstarávania
  • Toto verejné obstarávanie je vhodné aj pre malé a stredné podniky (MSP).: áno
  • Klasifikácia pre hlavnú komoditu časti
  • Typ klasifikácie: Spoločný slovník obstarávania
  • Hlavný CPV kód: Služby jedální a hromadného stravovania
  • Informácie o dodatočnej klasifikácii predmetu zákazky
  • Informácie o dodatočnej klasifikácii predmetu zákazky
  • Typ klasifikácie: Spoločný slovník obstarávania
  • Informácie o mieste plnenia
  • Informácie o mieste plnenia
  • Ulica: Imricha Karvaša
  • Ulica: 1
  • Mesto: Bratislava - mestská časť Staré Mesto
  • PSČ: 81325
  • Nižšia územná jednotka krajiny: Bratislavský kraj
  • Krajina: Slovensko
  • Dohoda o vládnom obstarávaní
  • Na toto verejné obstarávanie sa vzťahuje Dohoda o vládnom obstarávaní (GPA).: áno
  • Informácie o predkladaní ponúk alebo žiadostí o účasť
  • Súťažné podklady pre časť
  • Súťažné podklady pre časť
  • Súťažné podklady v úradných jazykoch
  • Súťažné podklady v úradnom jazyku
  • Súťažné podklady v úradnom jazyku
  • Úradný jazyk súťažných podkladov: slovenčina
  • Obmedzený prístup k súťažným podkladom: Žiadne obmedzenia prístupu k dokumentom
  • Súťažné podklady (URL): https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie/vyhladavanie-zakaziek/dokumenty/535975
  • Označenie dokumentu/zákazky: https://nbs.sk/o-narodnej-banke/verejne-obstaravanie/pripravne-trhove-konzultacie-2/
  • Preskúmanie
  • Organizácia pre preskúmanie
  • ID organizácie zodpovednej za preskúmanie: ORG-0001 (Úrad pre verejné obstarávanie)
  • Organizácia poskytujúca informácie o preskúmaní
  • ID poskytovateľa informácií o preskúmaní: ORG-0001 (Úrad pre verejné obstarávanie)